preloader
415986845_18332465845098436_1120707008032915767_n

Over ons

Altijd achter de schermen geleefd als hulpkok, maar vond dat het nu tijd was om zijn passie nog meer te laten groeien door ook zaakvoerder te worden sinds 2018. Hij zet zijn passie voort door chef-kok te blijven van zijn eigen zaak. Een vrouwelijke touch is nooit slecht! Daarom heeft zijn vrouw Larissa Labes haar job als sociaal werkster opgegeven om mee in te stappen in het verhaal van ZEST. Haar passie voor de horeca is namelijk ook nooit weggegaan. Zij zal de taken van de zaal voor haar rekening nemen.

Een perfecte combo dus! En dit allemaal om ZEST nog meer te laten groeien.

Wees absoluut allemaal welkom, wij ontvangen u graag!

Liefs

Tom, Larissa & Amélie

“ZEST” staat voor vuur, enthousiasme, geestdrift, levenslust en is tevens de rasp van citrusschil, fris en scherp. Zest is gehuisvest in een historisch pand. De geschiedenis vertelt ons dat deze hoeve, vroeger genaamd “hoeve Mangelschots”, werd gerestaureerd in 2001 tot taverne “De Wijzerplaat”.In de Tweede Wereldoorlog werd er rond de hoeve, tijdens de bevrijdingsgevechten in en rond Heppen, fel gevochten en heel wat soldaten sneuvelden. Zo werd de Engelsman, majoor William John Robert Cavendisch, de schoonbroer van John F. Kennedy (de latere president van de V.S.) op zaterdag 9 september 1944 tijdens de bevrijdingsgevechten op 26 jarige leeftijd dodelijk getroffen op het ogenblik dat hij de achterdeur van hoeve Mangelschot wou openen en binnengaan. Hij vindt zijn laatste rustplaats op het Brits militair kerkhof te Leopoldsburg.

Feestzaal en mogelijkheden

Wij beschikken over een feestzaal voor max. 35 personen. Er is daarbij heel veel bespreekbaar, dus kom gerust eens langs om een feest te bespreken! Wij proberen aan al uw noden te voldoen. Buiten de openingsuren zijn er ook in de zaak zelf mogelijkheden en vergeet zeker onze tweede verdieping niet, die volledig ‘privé’ kan ingericht worden.

ACTIES VAN DE MAAND

ELKE EERSTE MAANDAG VAN DE MAAND = ZESTGRAS INCL. SAUS AAN 20 EURO!
OOK TAKE-AWAY MOGELIJK DEZE DAG!

Sfeerbeelden

Cadeaubon

Bent u op zoek naar een leuk of lekker geschenk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Je kan deze cadeaubon altijd tijdens onze openingsuren komen afhalen! Het bedrag is volledig zelf te bepalen!